MHP’li Gül; “İktidara Yürüyoruz”

0
233

ibrahim gül14MHP İskenderun belediye başkan adayı İbrahim Gül Sarıseki ve Kurtuluş Mahallesi mitinglerinde halka hitap etti. Binlerce kişinin miting meydanlarını doldurduğu alanlarda 30 Mart’ın İskenderun’un kaderini değiştirecek tarih olduğuna vurgu yapan İbrahim Gül seçime kazandık gözüyle baktıklarını söyledi.

İlk olarak Sarıseki mitinginde konuşan İbrahim Gül seçim vaadiyle Sarıseki halkına yalan söylendiğinin altını çizdi. Bazı kişilerin Sarıseki halkından bir takım insanlara sizi şu fabrikada işe aldıracağız diyerek yalan söylediklerini belirten Gül; “12 yıldır iş imkânı tanımayanlar seçimi kaybetme korkusunun verdiği korkuyla iş sözü veriyorlar. Sevgili Sarısekililer bu yalanlara artık kanmayın ve bunlara 30 Mart’ta gereken dersi verin” dedi.

ibrahim gül15

MHP İskenderun belediye başkan adayı İbrahim Gül daha sonra Kurtuluş Mahallesindeki mitingde konuştu. Coşkulu kalabalığın bayram havasına çevirdiği mitingde Hatay büyük şehir belediye başkan adayı Mete Aslan ile kucaklaşarak el tutuşan İbrahim Gül; “İskenderun kararını vermiştir MHP’yi iktidar yapmıştır. Biz, azimli becerikli sabırlı en önemlisi inanmış insanlarız, işte inananlara inanmışlar destek oluyor ve iktidara yürüyoruz. Bu şehirde yaşayan herkes şunu iyi bilsin ki memleketi inancı, mezhebi ne olursa olsun bunları zenginlik olarak göreceğiz ve gücümüzü bu zenginlikten alarak İskenderun’a belediye başkanı olacağız.

Hedefe kararlı adımlarla yaklaşıyoruz seçimi MHP kazanmıştır herkes bunun farkında. Sevgili İskenderunlular 12 yıllık iktidara ve 5 yıllık İskenderun’u sözde yönetenlere 30 Mart’ta hesap sorma zamanıdır. Sandık başına gittiğinizde 1 dakika düşünün ve 5 yıl pişman olacağınız bir karar vermeyin” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here