MHP Yönetiminden İGC’ye Ziyaret

0
52

igc ziyaret3İskenderun Gazeteciler Cemiyetini Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve ilçe yönetimi ile dün ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, cemiyetin 50. yıl dönümünü kutladı.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül, ilçe yönetimi ve Karayılan Belediye Başkanı Yurtman, Cemiyette basın mensupları ile bir araya geldi. Cemiyetin 50. yılını kutlayan İlçe Başkanı Gül; “Nice zorluklar ve sıkıntılar içerisinde 50 yıldır cemiyeti ayakta tutuyorsunuz. Sizin şahsınızda tüm cemiyet üyelerini kutluyorum. Ümit ederim ki, yetişen bu genç basın ordusu cemiyeti daha uzun yıllar ayakta tutarlar” dedi.

Belediye Başkanı Yurtman da, cemiyetin kuruluş yıldönümünü kutlayarak; “Toplumumuzun nabzını tutan ve bizlere sunan basın mensuplarını bizden ayrı görmedik. Umarım ki bu birilik ve beraberlik fikir ayrılığına yol açmadan ilerler” diye konuştu.

Gerçekleştirilen ziyarette MHP heyeti, basın mensupları ile gündeme ilişkin konular üzerinde uzun bir süre sohbet ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here