MHP Yayladağı’nda Toplandı

0
313

Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatının düzenlediği ilçe toplantılarının 7. cisi Yayladağı’nda yapıldı. Yayladağı MHP İlçe Teşkilat binasında yapılan toplantıya MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, Yayladağı Belediye Başkanı M. Kemal Dağıstanlı, Hassa Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, Kırıkhan Kurtlusoğuksu Belediye Başkanı Osman Koşay, Karayılan Belediye Başkan vekili Ahmet Güzel, İl yöneticileri, İlçe Başkanı Muzaffer Parlak, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

MHP heyeti tarafından Yayladağı Belediye Başkanı Kemal Dağıstanlı’ya gerçekleştirilen ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler veren Dağıstanlı; “3,5 yıllık zaman içerisinde 180,000 m2 parke taşı, 3000 mt altyapı hizmeti 1200 m2 hizmet binası yapılmıştır. 2012 yılında Hatay’ın en büyük semt pazarını gerçekleştirdik. 2880 m2 kapalı 23000 m2 açık alana yaptık. Bunların tamamını kendi imkânlarımızla yaptık. Borçlarımızın büyük bölümünü ödedik, bütün işlerimizi kendi öz kaynaklarımızla yaptık, bütün işlerimizi ekibimle birlikte yapıyoruz. Camilerimize yeni tuvaletler yaptık, şehir merkezinin köy mezarlıklarının duvarlarını yapmaya başlıyoruz. Belediye binamızı kendi imkânlarımızla yaptık. Giriş katına kültür bakanlığının katkılarıyla büyük bir kütüphane yapıyoruz. Yeni geniş yollar açıyoruz. Parke taşı yaparken bahçe duvarlarını da birlikte yapıyoruz” dedi.

MHP Heyeti daha sonra, toplu halde esnaf ziyaretleri, yaşlı ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdi. MHP Yayladağı ilçe toplantısında yıllık çalışmalar değerlendirilirken eksiklikler de görüldü. 2014 yılı içerisinde yapılacak yerel seçimler konusunda gerekli çalışmalara hız verilmesi gerektiği kararlaştırılırken, Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkanlığı, Meclis üyelikleri ve muhtarlık adayları konusunda ne gibi düzenlemeler yapılacağı görüşüldü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here