İlçe Emniyet Müdürlüğü Gençleri, Kandırılmaya Karşı Bilinçlendiriyor

0
104

Halkı kötü alışkanlıklardan korumak ve bilgilendirmek adına öğrencilere eğitici konferanslar veren İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Grup Amirliği görevlileri; sigara, içki ve madde bağımlılığının insan sağlığı ve yaşamı üzerindeki olumsuz etkilerini tüm açıklığıyla slaytlar eşliğinde anlattı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Zafer Dershanesi öğrencilerine uyuşturucu, sigara, alkol ve terör konularında geçtiğimiz hafta sonu konferans verdi. Konferansa; İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Zafer Dershanesinde eğitim gören altıncı, yedinci ve sekizinci sınıf öğrencilerinden oluşan iki yüz öğrenci, öğretmenleri ve Zafer Dershanesi idarecileri ile İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM Grup Amirliği ve Terörle Mücadele Büro Amirliği görevlileri katıldı.

Konferansta KOM görevlileri; sigara, içki ve madde bağımlılığının insan sağlığı ve yaşamını olumsuz tesirlerini tüm açıklığıyla slaytlar eşliğinde anlattı ve gençlerin bu konular üzerine sormuş oldukları sorulara cevap verdiler.

Terörle Mücadele Büro Amirliği görevlileri de terör örgütlerinin öğrencileri ne tür vaatlerle kandırıp örgüte kazandırdıkları, dışlanmış çocuklar ile anne baba sevgisi bulamayan gençleri nasıl kandırıp birer kin makinesi haline getirildiklerini anlattı.

“Gerçek süper kahraman nasıl olurmuş” ve “Baba sevgisi” konulu iki video öğrenciler tarafından uzun süre alkışlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here