MHP Kadın Kolları Görev Dağılımı Yaptı

0
185

Kaya; “Her Yere Mührümüzü Vuracağız”

Geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirdiği olağan kongreyle yeni başkanını seçen MHP İskenderun İlçe Kadın Kolları, görev dağılımını da gerçekleştirdi.

MHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, toplantıda bir konuşma yaparak, toplumsal barışın sağlanmasına katkı sunmak adına aktif olarak çalışacaklarını ifade eden Kaya; “2018 yılının ülkemize ve ilçemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Bundan sonra şehit tabutlarının gelmediği, anaların ağlamadığı, çocukların yetim kalmadığı bir huzur ortamının olması için biz kadınlara daha çok iş düşmektedir. Çünkü biz anayız. Evlatlarımızı sevgiyle yoğurarak yetiştirirsek terör denilen lanet canavarı yenebiliriz.

Biz MHP Kadın Kolları Teşkilatı olarak ilçemizde bundan sonra her yere mührümüzü vuracağız. Toplumsal barışın sağlanması için sosyal projeler üreterek kadını sosyal ve iş hayatının içerisinde daha aktif hale getireceğiz. Çünkü kadının mutlu olmadığı hiçbir yuvada huzur ve mutluluk olamaz. Kadın gülerse hayat güler” şeklinde konuştu.

Fatma Kaya Başkanlığında oluşan yönetimin görev dağılımı ise şöyle oldu: Başkan Yardımcısı Yakar Temizkan, Sekreter Merve Öztaş, Muhasip Eda Yıldırımöz, Sekreter Yardımcısı Ayşegül Kaya, Muhasip Yardımcısı Emine Demircan. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here