MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül Çanakkale Zaferi Mesajı

0
82

“Türkiye Cumhuriyeti Bir Bütündür ve Parçalanamaz Diye Haykırma Zamanıdır”

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayan MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, mesajında, bu zaferle tüm dünya ülkelerinin Çanakkale’nin geçilemeyeceğini anladıklarını vurguladı.

Çanakkale Zaferinin, Türk ve Dünya savaşlarında ender rastlanabilecek bir durum olduğunu ifade eden Gül; “Dünya devletlerinin birçoğunun birleşerek, donanmaları ile girmeye çalıştıkları Çanakkale boğazında meydana gelen savaşta, Türk Milletinin gösterdiği kahramanlık karşında Düşman kuvvetlerin komutanları bir gerçeği ifade etmek zorunda kalmışlardır. Bu gerçeğin adı ‘Çanakkale Geçilmez’dir” dedi.

Bu vatanın kolay elde edilemediğini ifade eden Gül; “Türk Devletinin var olmasındaki bu kahramanlık destanının ezberlerde kalması gerekmektedir. Bu Vatan kolay elde edilmemiştir. Bu Vatanın her karış toprağında şehit kanı bulunmaktadır. Türkiye Cumhuriyetinde yaşayanlar bunu böyle bilmeli, İktidarlar buna göre davranmalıdır. Bu vatanın her karış toprağında yaşayanlar “Türk Milletinin” birer ferdidir.

Çünkü Türk Devletinin var olması mücadelesini hep birlikte verdiler, sonradan Türkiye sınırları içinde var olan birkaç soysuzun “Türk Milleti” kavramını değiştirmeye çalışması, Çanakkale’ye gelenler gibi Yedi milletin devşirmesinden başkası olamazlar. “Çanakkale Geçilmez” dedirten neslin evlatları Kahraman “Türk Milleti”;  Bütün Dünyaya ve Sınırlarımız içindeki Vatan Hainlerine “Türk Milleti” ve “Türkiye Cumhuriyeti” bir bütündür ve parçalanamaz diye haykırma zamanıdır” şeklinde görüş belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here