MHP İlçe Yönetiminden Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

0
110

Başkan Dingil; “Hep Birlikte ‘Evet’i En Yüksek Oyla Taçlandıracağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Teşkilat Başkanı Turan Bozkurt ve yeni yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.

Misafirlerini makamında ağırlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ziyaretten ötürü MHP heyetine teşekkürlerini iletti. MHP İskenderun İlçe Teşkilatının, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kongre sonrası oluşan yeni yönetimini kutlayan Başkan Dingil, birlik beraberlik mesajları vererek; “Ülke olarak önemli günlerden geçiyoruz. Ülkemizin kalkınmasını ve gelişmesini istemeyen iç ve dış mihraklar boş durmuyor. Bizlerde bu vatan hainlerine karşı omuz omuza olmalıyız. Çünkü başka Türkiye yok.

El ele verdikten sonra aşamayacağız hiçbir sorun yok.16 Nisan’da yapılacak olan referandumda da güzel bir yol arkadaşlığı yaparak inşallah 16 Nisan akşamı İskenderun’u hep birlikte ‘evet’i en yüksek oyla taçlandıracağız” şeklinde konuştu.

Kabulden dolayı Başkan Dingil’e teşekkür eden MHP İskenderun İlçe Teşkilat Başkanı Turan Bozkurt da yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan günlerden geçildiğini vurgulayan Bozkurt; “MHP ülke genelinde ve yerelde halka hizmet noktasında hep doğruların yanında durmuş, yanlışların karşısında bir tutum sergilemiştir. Bizler ülkesini, milletini, devletini ve bayrağını seven insanlar olarak her zaman vatan hainlerine karşı net tavrımızı ortaya koymuşuzdur. Gün birlik ve beraberlik günüdür” diye konuştu.

Ziyaret karşılık sohbet ortamında devam etti. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here