MHP, İddialı Geliyor!

0
158

mhp açılış130 Mart’ta gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimi için yoğun bir tempoda çalışan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, geçtiğimiz hafta sonu Ulu Cami Caddesindeki seçim bürosunun açılışında “Seçimi biz kazandık!” diye düşünen partilere gözdağı verdiler.

Büyük bir ilginin olduğu seçim bürosu açılışı, Kafkas ekibinin gösterisi ile başladı. Açılışa, MHP İl ve İlçe Başkanları, kadın kolları başkanları, Ülkü Ocakları il ve ilçe başkanlarının yanı sıra MHP’ye gönül veren kalabalık topluluk katıldı.

mhp açılış2

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şahitlerin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşımızın ardından büyük sevgi gösterileri ile kürsüye gelen İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül; “30 Mart’a hızla yaklaşıyoruz. İskenderun’da, Büyükşehir’de ve ilimizin tüm ilçelerinde seçimi kazanmak ve başarıyı yakalamak için mücadele ediyoruz. Bu yerel seçim sadece bizler açısından değil, tüm milletimiz açısında çok önemli ve dönülmez bir virajdır. Bizler şehrilemin olmak için yola çıktık. Şunu kimse aklından çıkarmasın bu seçimde bizde varız! Bu seçimi de biz alacağız! Bizi yok sayanlar var. Bizi küçük görenler var. Tempomuzu hafif bulanlar var. Böyle düşünenler 30 Mart’ta hak ettiklerini görecekler” diye konuştu. Gül, açılaşa katılan vatandaşlardan üç hilali daha yükseğe taşıma sözünü de aldı.

mhp açılış3

Bu göreve geldiklerinde ülke genelinde milli bütünlüğü esas alacaklarının da altı çizen İbrahim Gül; “Milletimizi muhafazakâr ve vatansever yapacağız. Bu seçim; ahlaklı ve ahlaksız, bu seçim dürüst ve soysuzlar arasında olacaktır. Kırıkhan’da ve Payas’ta emaneti geri alamaya geliyoruz. Hatay’daki tüm kaleleri fethetmeye geliyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan’da halkı selamlayarak başladığı konuşmasında; “Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Hatay, Büyükşehir Yasası ile daha ciddi bir duruma geldi. 30 Mart seçimleri çok önemli. Ben de bu şehirde üç dönem belediye başkanlığı görevinde bulundum ve Hatay’a hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Hatay’ın ve ülkenin durumu ortadadır. Bizler bu memleketin duyarlı vatandaşları olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talip olduk” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here