“MHP Bayrağını İskenderun Belediyesine Dikeceğiz”

0
75

ibrahim gül5MHP İlçe Başkanı Gül, İskenderun Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin genişletilmiş il divan toplantısında İskenderun Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, ilçe başkanlık görevinden istifa etti. Belediye Başkan Aday Adayı Gül, kendisinin uygun görülmemesi halinde kendi adaymış gibi çalışacağına namusu ve şerefi üzerine söz verdi.

İskenderun İlçe Teşkilatı olarak görev yaptığı süre içerisinde başta Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, ilçe yönetimi, kadın kolları ve ülkü ocakları ile birlikte, çok ciddi ve organizeli bir şekilde çalışmalar sürdürdüklerini söyleyen İbrahim Gül; “Şu andan itibaren ilçe teşkilat başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Ben de İskenderun Belediye Başkan aday adaylığımı tüm partililerimizin önünde açıklıyorum. İskenderun Belediyesini partimize kazandırmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.

Ben partime ve davama hizmet etmek için bu yola çıktım ve Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Genel merkezimiz beni uygun görmez ve bir başka arkadaşımızı aday gösterir ise namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum, kendim adaymışım gibi çalışacağım ve bu partinin bayrağını İskenderun Belediyesine dikeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here