Metal Sanayi Kooperatifi Yönetimi, HESOB Başkanını Ziyaret Etti

0
124

hesob-kadir teksöz4Metal Sanayi Kooperatifi Başkanı Hikmet Öğreten, Nizar Hayzaran, Abdullah Zorlu, Atıf Subaşı ve İlhan Tek’ten oluşan Kooperatif Yönetim Kurulu, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz’ü makamında ziyaret ederek, arsa arayışları hakkında bilgi verdiler.

HESOB Başkanının her zaman yanlarında olmalarından dolayı teşekkür eden yönetim kurulu, 5 Nisan 2013 Pazartesi günü Sanayi Sitesinde yapacakları toplantıya HESOB Başkanı Kadir Teksöz’ü davet ettiler. Yönetim kurulu, yapılacak olan toplantıda bulmuş oldukları arazilerin sunumunun yapılarak Metal Sanayi Sitesinin Antakya’da nereye yapacaklarını istişare ederek karar vereceklerini dile getirdiler.

Başkan Teksöz, Metal Sanayi Sitesi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduğunu Mobilya ve Ayakkabı Sanayi Sitesine yaptığı gibi 24 Saat emirlerinde olacağını belirtti. Teksöz; “Arsa tedarikinden sonra gerek bürokratik işlemlerin hızlandırılması, gerekse ödeneğin çıkarılması konusunda Ankara’da her türlü kolaylıkların sağlanması için gereken yapılacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here