Taraftar Sadece 3 İsme Güveniyor!

0
58

iskenderunspor 1967 (61)Profesyonel Ligde, Umut Işığı İyiden İyiye Sönen İskenderunspor 1967’de Belirsizlik Sürüyor

Profesyonel ligde, umut ışığı iyiden iyiye sönen İskenderunspor 1967’nin, ligden düşmesi neredeyse kesinleşti. Yönetimin duyarsızlığı ve takıma olan yanlış tutumu Turuncu-Mavili ekibi bu noktaya getirirken, yanlış teknik direktör seçiminin ardından geç de olsa takımın başına getirilen Durmuş Ali Çolak da takımı kurtaramadı.

Bu durum karşısında İskenderunspor 1967 taraftarı ise tam anlamıyla ikiye bölünmüş durumda. Farklı düşünceler ortaya koyan taraftarların bir bölümü, takımın bu noktaya gelmesinde bazı yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyette bulunan bazı isimleri suçlarken, bir grup taraftar da yönetimin başarısız olduğunu ancak Başkan Nuri Üysen’in tek taraflı çabasının yadırganmaması gerektiğini savunuyor. Mevcut başkan ve teknik heyetin takımın başında kalması için baskı bile yapıyor.

Kalan haftalarda toparlanmasının zor olduğu düşüncesi ile artık takımın düştüğüne kesin gözüyle bakan bazı taraftarlar; “Başkan Nuri Üysen ve Müfit Tennioğlu’nun kesinlikle bu takımdan ayrılmaması gerekir. Bu iki isim, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e düşecek olan takımımızı tekrar profesyonel ligine çıkartabilecek güçteki kişilerdir. Şu anda görev başında bulunan Durmuş Ali Çolak’ın da takımın başında tutulması gerekir” şeklinde görüşlerini ve isteklerini dile getirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here