Merhum Mahmut Uygun Dualarla Anıldı

0
54

Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden, bölgemizin köklü ve tanınmış esnaflarından, Uygun Ailesinin değerli büyüğü, Serpil Uygun’un eşi, Uygunlar A.Ş. ve Mega Medya Yayıncılık A.Ş. sahipleri Mehmet, Hasan, Hüseyin, Sabahattin, Sadık, Hayat, Zuhal, Necmiye, Meryem ve Sıdıka’nın abileri merhum Mahmut Uygun’un ruhuna ithafen vefatının 7’ci günü dolayısıyla Mevlid-i Şerif okutuldu.

69 yaşında hayata gözlerini yuman Uygun Ailesinin büyüğü Mahmut Uygun’un ruhuna ithafen Dumlupınar Mahallesi 214 sokak No 14’deki evinin önünde İskenderun İlçe Müftüsü Ramazan Avcı’nın yanı sıra Hocalar Mennan Gündüz, Mehmet Arslan, Hüseyin Şanlı, Necmettin Aydın, İbrahim Gündüz, Emin Güven ve Recep Ateş tarafından dualar okundu.

Mahmut Uygun’un ruhuna ithafen okunan Mevlid-i Şerife, siyaset ve iş dünyası, kamu kurum kuruluş temsilcileri, STK’lar, basın mensupları ile merhum Mahmut Uygun’un sevenleri ve dostları katıldı.

İGC Başkan Yardımcısı, Mega Medya Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun; “Bizleri bu acılı günümüzde yalnız bırakmayan, siyaset, iş dünyası, kamu kurum kuruluş temsilcilerimize, doktorlarımıza, komutanlarımıza, basın mensuplarımıza, uzaktan yakından gelen tüm dostlarımıza şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here