Meleklerden, Türkiye Kupasında 2’cilik Başarısı!

0
86

Yakın Doğu Üniversitesi-Hatay Büyükşehir Belediyespor: 86-79

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, PTT Kadınlar Türkiye Kupası final maçında Yakın Doğu Üniversitesi ile karşılaştı. Pazar günü Mardin’de oynanan final mücadelesini 86-79 kaybeden Hatay’ın Melekleri, başarılı geçirdiği sezonun ilk kupasını kazanma şansını değerlendiremedi.

Karşılaşma iki takım adında da hızlı ve zevkli başladı. Pota altından bulduğu sayılarla skor üreten iki ekip, başa baş mücadele ortaya koydu. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği ilk çeyreği Hatay Büyükşehir Belediyesi, 20-21 önde tamamladı. Hatay’ın Melekleri, ikinci çeyrekte skor üretmekte biraz zorlanınca Yakın Doğu Üniversitesi soyunma odasına 45-34 önde girdi.

Mücadelenin ikinci yarısı da finale yakışan bir mücadeleye sahne oldu. Mavi-Beyazlılar maçı kazanma adına her şeyi yaptı ancak istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayınca skor üstünlüğünü ele alamadı ve karşılamadan 86-79 mağlup ayrıldı.

Bu zorlu ve oldukça zevkli mücadelenin sonunda galip gelen Yakın Doğu Üniversitesi, PTT Kadınlar Türkiye Kupasının sahibi olurken, Hatay Büyükşehir Belediyesi ikincilikle yetinmek zorunda kaldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here