Melekler, Zirve Yolunda Fenerbahçe Karşısına Çıkıyor

0
244

bayan basketbol (28)Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, mücadele ettiği bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 24’üncü hafta maçları kapsamında, 27 Mart Pazar günü saat 16.30’da Antakya Kapalı Spor Salonu’nda lig lideri Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımını ağırlayacak.

Ligin ilk yarısında rakip sahada oynadığı maçta güçlü rakibine 60-53 yenilen Hatay’ın Melekleri, kendi sahasında alacağı galibiyetle lideri devirerek, sezon sonundaki zirve hedefine emin adımlarla yürümeyi hedefliyor.

Galibiyete Kilitlendiler…

Oynadığı 23 maçta 18 galibiyet ve 5 mağlubiyet alarak ligde 2’nci sırada yer alan ve zirve mücadelesini ısrarla sürdüren Hatay’ın Melekleri, Fenerbahçe maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

bayan basketbol (18)

Mütevazı kadrosuyla ligin iddialı takımlarını deviren ve sahada sergilediği pozitif oyunla ligde en fazla sayı üreten takımların başını çeken Hatay BŞB, Fenerbahçe maçından galip ayrılarak, ligi lider tamamlama yolundaki en iddialı takımı Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ben de varım diyecek.

Kritik Virajda, Sporseverlerin Salonu Doldurması Bekleniyor

HBB’li Melekler, otoriteler tarafından haftanın maçı olarak gösterilen bu zorlu müsabakaya Hataylı tüm sporseverleri davet ederek, Hatay’a şampiyonluk yaşatma yolundaki kritik virajda destek istediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here