Hatayspor, Son Saniyede Vuruldu

0
105

hatayspor7İlimizin, 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Hatayspor, Ümraniyespor deplasmanında son dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Lider durumda bulunan Ümraniyespor karşısında iyi bir futbol sergilemesine rağmen Bordo-Beyazlılar son dakikada yediği tek golle rakibine boyun eğdi.

Ümraniye İlçe Stadında oynanan maça her iki takımda kontrollü bir şekilde başladı. Her iki takımda savunma güvenliğini önde tutunca maçın ilk yarısında her iki takımda pozisyon bulmakta zorlandı. 45. dakikanın sonunda takımlar gol bulamayınca devre başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıya da takımlar savunma güvenliğini önde tutarak başladı. Her iki takımda rakip savunmayı geçmekte zorlanınca teknik direktörlerden hamleleri ile üstün olmak için çaba gösterdi.

Maçın 0-0 berabere bitmesi beklenirken 90+5. dakikada gelişen ev sahibi Ümraniyespor atağında Bahadır Taşdelen topu Hatayspor filelerine gönderince takımını öne geçirdi: 1-0. Golün ardından Hatayspor’dan Mesut Çaytemel kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Golden sonra yapılan santra ile birlikte maçın hakemi son düdüğü çaldı.

Bu sonucun ardından Ümraniyespor 63 puanla liderliğini sürdürürken, Hatayspor ise 24 puanda kaldı. Anadolu Üsküdarspor deplasmanda güçlü rakibi Hacettepespor’u 1-0 yenerek Hatayspor’la arasındaki puan farkını ikiye indirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here