Melekler Ligi Sallamaya Devam Ediyor

0
121

Kurduğu güçlü kadrosuyla ligde fırtına gibi esen ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bilyoner.com Kadınlar Basketbol Liginin 8’ci haftasında OGM Ormanspor Takımı ile Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonunda karşı karşıya geldi.

Maçın başlama düdüğü ile beraber taraftar desteğini yanına alan Hatay’ın Melekleri ilk çeyreği 31-16’lık skorla önde kapattı. İkinci çeyrekte de oyunun hâkimiyetini kaybetmeyen melekler soyunma odasına 56-35’lik skorla önde gitti.

İkinci yarıya dış atışlardan bulduğu sayılarla başlayarak son çeyreğe de 82-55’lik skorla önde girmeyi başaran Hatay temsilcisi, ortaya koyduğu muhteşem performans ile bu zorlu karşılaşmadan 100-70’lik net bir skorla galip ayrıldı.

Zorlu mücadelenin sonunda Hatay’ın meleklerinden Hind Ben Abdelkader 22, Leilani Seamah Mitchell 19 sayıyla maçın en skorer isimleri olurken, Courtney Lynne Paris aldığı 14 ribaund ile geleneği bozmayarak maçın en fazla ribaund alan oyuncusu oldu.