İkem’li Yüzücüler Gaziantep’ten Derece ile Döndüler

0
142

Türkiye Yüzme Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan “11-12 Yaş Yüzme Gelişim Projesi Bölge Müsabakaları” 24-26 Kasım tarihlerinde Gaziantep’te yapıldı.

Aynı tarihte İstanbul, Muğla ve Sinop’ta da yapılan bölge finallerinin Gaziantep’teki ayağına dokuz ilden, 26 takım, 70 yüzücü katıldı. Hatay’ı temsil eden tek takım olan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü’nde lisanslı olarak yüzen İkem’li sporcular, bölge finalinde başarılı yarışlar çıkardılar.

İkem’li Utku Polat 50 metre sırtüstü’nde 1. olarak bölge şampiyonu oldu. Utku Polat yüzdüğü diğer yarış olan 100 metre sırtüstünde de 3. olarak başka bir başarıya daha imza attı. Emir Peköz 50 metre serbest ve 50 metre sırtüstünde 3. olarak dereceye girdi. Diğer İkem’li sporcu Eylül Arbaç ise 50 metre Kurbağalamada bölge 6’cisi oldu.

İkem Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni ve Yüzme Antrenörü Murat Kaptanoğlu, Hatay içerisinde elde edilen başarıların artık kendilerini tatmin etmediğini, önümüzdeki yıllarda Türkiye Şampiyonlukları kazanmak istediklerini belirtti.