Mehmet Seçkin; “Hedefimize Ulaşacağız!”

0
231

payasspor (54)Payasspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, İkinci Yarı Hazırlılarını Değerlendirdi

Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Payasspor’un Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, devre arasında yararlanarak kamp yaptıkları Antalya’da ikinci yarı hazırlıkları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İlk yarıyı hedefledikleri yerde bitirdiklerini düşündüğünü kaydeden Seçkin; “Sezonu planlarımız doğrultusunda orta sıralarda bitirmeyi arzuluyoruz. İlk yarıyı 20 puanla 10. sırada tamamladık. Yeni ve genç bir takım olmamıza rağmen, iyi bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünüyorum. Koymuş olduğumuz hedefe ilk yarı itibariyle ulaştık” diye konuştu.

İkinci yarı hazırlıklarının yanında transfer çalışmalarının da sürdüğüne işaret eden Seçkin; “İkinci yarıya başlamadan önce yollarımızı ayırdığımız 5 oyuncumuz oldu. 3 yeni  futbolcuyu da kadromuza dahil ettik. Çalışmalarımıza Payas’ta başlayıp Antalya Kemer Limra Otelde devam etmekteyiz. 15 Ocak’ta oynayacağımız ilk lig maçı için hazırlıklarımızı sürdürmekteyiz. Planladığımız 3 hazırlık müsabakasından iki tanesini oynadık. Pazarspor ile 2-2 berabere kaldık,  Bayburt Grup Özel İdarespor’u 3-2 yendik. Cizre maçı ile de hazırlık maçlarımızı tamamlayacağız. İkinci yarıda da ilk yarı olduğu gibi Payasspor’umuzu ligde en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceğiz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here