Mehmet Nafi Kaya ile Dr. Uğur Güngör Toprağa Verildi

0
558

bld-cenazeler1İskenderun Devlet Hastanesi ile İskenderun Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi eski başhekimlerinden Güngör ile İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Kaya’nın babası yaşama veda etti

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Kaya’nın babası yaşama veda etti. Tedavi gördüğü hastanede 88 yaşında yaşama veda eden Mehmet Nafi Kaya’nın cenazesi, öğle namazına müteakip Esentepe Camii’nde düzenlenen törenin ardından, Karaağaç Asri Mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine katılan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, acılı aileye sabır ve başsağlığı diledi. Belediye Başkanı Civelek, Mehmet Nafi Kaya’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmiş, sağlık durumuyla ilgili bilgi almıştı. Merhum Mehmet Nafi Kaya, 9 çocuk babasıydı.

bld-cenazeler2

Dr. Güngör de Yaşamını Yitirdi

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek daha sonra Dr. Uğur Güngör’ün de cenazesine katıldı. Rahatsızlığına yenik düşerek 72 yaşında yaşama veda eden Dr. Uğur Güngör’ün cenazesi, öğle namazına müteakip, İskenderun Merkez Kaptanpaşa Camii’nde düzenlenen törenin ardından, Karaağaç Asri Mezarlığı’nda defnedildi.

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, cenaze töreninde acılı aileye sabır ve başsağlığı diledi. Merhum Dr. Uğur Güngör, İskenderun Devlet Hastanesi ile İskenderun Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi başhekimliği görevlerinde bulunmuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here