Mehmet Alğan: “Bizi En İyi Siz Anlarsınız”

0
197

mehmet alğan34Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan: “Bizi En İyi Siz Anlarsınız”

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili adayı Mehmet Alğan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği özel bir kolejde öğrencilerle buluştu. Ardından çarşı Pazar ziyaretlerinde esnaf ve halkla buluşan Alğan, beraberinde Belen İlçe Başkan ve yöneticileri, kadın kolları ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Esnaf ve halkla her zaman birlikte olmaya devam edeceğini kaydeden Ak Parti Hatay milletvekili adayı Mehmet Alğan; “Esnafımıza hizmet etmek, halkımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza sahip çıkmaktır. Allah’ın izniyle 7 Haziran seçimlerinde sizlerden alacağımız destekle ülkeyi daha güzel yerlere getireceğiz” dedi.

mehmet alğan35

Halkın memnuniyetinin gözlendiği ziyarette esnaf, vergilerin düşürülmesini, KDV’de ceza indirimlerinin düşürülmesini, küçük esnaf için sigorta primlerinin aşağıya çekilmesini istediklerini söyledi. Mehmet Alğan’ı içtenlikle karşılayan esnaf, “İçimizden çıkan birisisiniz. Bizim sıkıntılarımızı en iyi siz anlarsınız” diye konuştular.

Türkiye’nin büyümesinin, ilerlemesinin, gelişmesinin bütün yönleriyle beraber olabilmesi gerektiğini söyleyen Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay milletvekili adayı Mehmet Alğan; “Siyasi istikrarın önemini hepimiz biliyoruz. Ülkemizin ve bölgemizin daha ileriye gitmesi, ekonomisi güçlü bir Türkiye inşaa etmek için desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here