Medica Arsuz Tıp Merkezi Yönetimi Gazetecilerle Bir Araya Geldi

0
668

medica arsuz1Yılmaz; “Amacımız Genç İlçemize Yakışır Bir Sağlık Merkezi Kazandırmak”

Arsuz ilçesinde hizmete giren Medica Arsuz Tıp Merkezi yönetimi basın mensuplarıyla İskenderun’da kahvaltıda bir araya geldi.

Medica Arsuz ortakları Doktor Salih Yılmaz, Zeki Murt, Recai Ekenel ve Genel Müdür Metin Yeral, düzenlenen basın toplantısında tıp merkezinin kuruluş süreci ve geleceğe yönelik hedeflerini ortaya koydular.

Medica Arsuz ailesi adına konuşma yapan Özel Medica Arsuz Tıp Merkezi Kurucu Baştabibi Mes’ul Müdürü Dr. Salih Yılmaz, hiçbir sağlık kuruluşunun şubesi olmadıkları gibi, yatırımı engelledikleri iddiaları gündeme gelen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Gelişim Hastanesi sahibi Metin Yıldız’ın her türlü desteklerini fazlasıyla gördüklerini ve görmeye de devam edeceklerini söyledi. Arsuz’a ve bölge halkını yakışır bir yatırımın ilk aşamasını bitirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dr. Salih Yılmaz, hedeflerinin 100 yataklı tam donanımlı bir hastane olduğuna vurgu yaptı. Acil serviste hasta kabulüne başladıklarını belirten Yılmaz, önümüzdeki günlerde 4 bölümde poliklinik hizmeti vermeye başlayacaklarını müjdeledi.

medica arsuz2

Özel İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastaneleriyle bir çok konuda hizmet alımı yapacaklarını da belirten Dr. Salih Yılmaz, ambulans hizmetini protokolünü de 112 ile yaptıklarına vurgu yaptı.

Özel Medica Arsuz Tıp Merkezi’nde verilecek sağlık hizmetlerini özetleyen Yılmaz; “Bu hafta başı itibariyle SGK ile sözleşme imzalayıp hasta almaya başladık! Bugün faaliyetimizin altıncı gününü idrak ediyoruz. 7/24 kesintisiz hizmet veren acil servisimizle attık ilk adımı! Çok kısa sürede uzman polikliniklerimiz de bize katılıyor olacak. Kadın hastalıkları ve doğum, kulak burun boğaz, çocuk sağlığı ve hastalıkları, iç hastalıkları olmak üzere dört ana branşla devreye giriyoruz ilk etapta. Bununla birlikte; diyetisyenimiz danışan kabulüne başladı, psikologumuz ve diş hekimimiz de en kısa zamanda aktif poliklinik yapmaya başlayacaklar” dedi.

Her şeyin bir hayalle başladığını kaydeden Dr. Salih Yılmaz; “Amacımız genç ilçemize yakışır bir sağlık merkezi kazandırmak ve bu yolda ilerlemektir. Bu yolda; en başından beri yanımızda olan tüm dostlarımıza ve siz değerli basın mensuplarına ekibim ve kurumum adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

medica arsuz3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here