Matkap; “Arsuz Adayını Halk Belirledi”

0
114

nazım culha-arsuz1CHP Arsuz İlçe Binasının Açılışı Görkemli Bir Şekilde Gerçekleştirildi…

CHP Arsuz İlçe Başkanlığı binasının açılış törenine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Nazım Culha’nın adaylığını Ankara’nın değil, Arsuz halkının belirlediğini kaydetti. Seçim anketlerinden de söz eden Matkap; “Hatay’da aday belirlendikten sonra ilk yapılan anketlerde yüzde 0,5 önde idik. Geçen hafta yapılan anketlerde ise yüzde 2,5 öndeyiz. Bu da şunu gösteriyor ki, her geçen gün halkın partimize ve adaylarına olan güveni artmaktadır” dedi.

CHP Arsuz İlçe Başkanlığı binasının açılışı geçtiğimiz hafta sonu yoğun katılımla görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Parti binası açılış töreninde ilk söz alan İlçe Başkanı Faik Çekin, halkı selamlayarak meclis üye seçiminin sonunda kimsenin küsmemesini burada da yineledi. İlçe Başkanı Çekin; “Bizim küsmemizi parçalanmamızı bekleyenlerin ekmeğine yağ sürmeyin” diye konuştu.

nazım culha-arsuz2

İskenderun üzerinde oyunlar oynandığını öne süren Milletvekili Mevlüt Dudu da; “İskenderun’u almak adına masa başında seçim hesabı yaparak İskenderun’u böldüler. Şimdi de İskenderun’u aldıklarını sanıyorlar. Halka rağmen hiçbir hesap tutmaz. İskenderun bir beş yıl daha CHP’nin olacaktır. Arsuz’da Nazım Culha ve ekibinin Arsuz’u çok ileri bir noktaya taşıyacağına inanıyorum. Hatay Büyükşehir’de de Adayımız Lütfü Savaş, Hatay’ın bütün sorunlarını biliyor. Hizmet yönünde hiçbir tereddüdünüz olmasın. En üst seviyede hizmet vereceğine inanıyoruz” dedi.

Uluslar Arası Kent Hedefi!

Arsuz yönetiminde, tüm partililer, aday adayları ve halkla birlikte olacaklarını dile getiren Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha ise; “Arsuz’u İskenderun Belediyesi ile senkronize çalışarak uluslar arası bir kent yapma hedefimiz var. Arsuz sadece yaz aylarında değil, 12 ay boyunca kente canlılık katacak çalışmalar içerisinde olacağız” dedi. Deniz kentinde, denizle buluşamayan bir Arsuz halkının söz konusu olduğunu belirten Culha, halkı denizle ve sahille buluşturacaklarının sözünü verirken, altyapısı çözülmüş, çevre sorunlarından arınmış, modern ve çağdaş Arsuz kentini halkla birlikte inşa etmek için yola çıktıklarının altını çizdi.

nazım culha-arsuz3

Sık-sık bir araya gelememenin üzüntüsünü yaşadığını dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap da; “Hatay’da aday belirlenirken, bireysel yetki kullanılmadı. Arsuz adayımızı bizler değil, Arsuz halkının kendisi belirledi. Büyükşehir’de de Lütfü Savaş, kamuoyu yoklamasında çıktı. Siyasi gömleği giymeden belediye başkanı oldu. Hiçbir siyasi demecini de görmedik. Savaş ile kutuplaşmayı önledik. Hatay ile ilgili adayların belirlenmesinden sonra yapılan ilk anketlerde yüzde 0,5 öndeydik. Geçen hafta yapılan ankette ise yüzde 2,5 öndeyiz. Bu da şunu gösteriyor ki, halkımız partimize ve adaylarımıza olan güvenin her geçen güç daha da artmaktadır” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here