Dingil Oldukça İddialı; “Bu Seçimi Aldık!”

1
92

seyfi dingil16İskenderun’da seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Ak Parti İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmalar çerçevesinde dün minibüs garajını gezerek, şoför esnafıyla bir araya geldi. Burada seçimi değerlendiren Belediye Başkan Adayı Dingil; “Bu seçimi aldık!” dedi.

30 Mart Mahalli İdareler seçimine az bir zaman kaldığını dile getiren Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil; “Seçime yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Çalışmalarımız çerçevesinde gerek ekip olarak gerekse teşkilat olarak İskenderun’a en hizmeti sunmak için sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu seçim aldık, bundan eminiz! Halka hak ettiği hizmeti sunmak için geliyoruz. Yönetim anlayışımızda ötekileştirme olmayacak. Kaos ortamı yaratılmadan huzur içerisinde bir yaşam sürülmesi için geliyoruz” dedi.

seyfi dingil17

Ak Parti İlçe Yönetimi Yoktu!

Dün öğle saatlerinde kent içi ve beldelere yolcu taşımacılığı yapan minibüs garajına giden İskenderun Belediye Başkan Adayı Dingil, burada şoför esnafıyla tek tek selamlaşarak, sorun ve sıkıntılarını ayaküstü dinledi. Şoför esnafının sorunlarını bildiğine dikkati çeken Dingil, bu sorunlarının 30 Mart sonunda yerelde iktidara geldiklerinde çözeceğinin sözünü verdi.

Seyfi Dingil’in dünkü gezisinde hiç yönetici olmaması dikkat çekerken, seçim çalışmaları çerçevesinde de ilçe yönetiminin tam kadro olarak Seyfi Dingil’in yanında olmaması kamuoyunun da gözünden kaçmıyor. Aday adaylarının da bu çalışmalar içerisinde yer almamaları bazı söylentileri de beraberinde getiriyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here