Mar-Der Gazetecileri Bir Araya Getirdi!

0
182

mar-der gazete1Kentimizde görev yapan birçok gazete sahipleri ile çalışanları, İskenderun Mardinliler Derneği (Mar-Der) tarafından “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle düzenlenen gecede bir araya geldi. Gazeteciler gece boyunca felekten bir gece çaldılar ve iş yoğunluğunun stresini az da olsa üzerlerinden attılar.

mar-der gazete2

Toyota Plaza’da düzenlenen geceye, başta İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dönmezer, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Yönetim Kurulu üyesi Necat Özkaya, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişen, İş adamları Nuri Üysen ve Bedrettin Öz ile gazeteciler katıldı.

mar-der gazete3

Gecede konuşma yapan protokol üyeleri ve bazı gazeteciler, gündem ile ilgili konuşmalar yaparak, İskenderun’da mesleki sorunlara dikkat çektiler. Konuşmalar esnasında söz alan gazeteciler özellikle kentimizdeki basın mensuplarının bölünmüşlüğüne dikkat çekerek ‘Birleşme’ çağrısında bulundular.

mar-der gazete4

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İş adamı Nuri Üysen ve Gazetemiz Sahibi Rızkullah Terbiyeli’ye plaket takdim edilen geceye katılan gazeteciler, Emirhan ve İhsan Akpınar’ın da söylediği şarkılar eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

mar-der gazete5

Kentimizde görev yapan gazete emekçileri, bugüne kadar birçok sosyal etkinliğe imza atan İskenderun Mardinliler Derneği Başkanı Salih Bayar ve diğer dernek yöneticilerine, böyle bir gece tertip ettikleri için teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here