Mansuroğlu; “Parti Olarak Bir İlke İmza Attık”

0
148

chp-genel-merkez3CHP İskenderun İlçe Yönetimi Faaliyet Raporlarını Kılıçdaroğlu’na Sundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, 10 aylık hazırlamış oldukları faaliyet raporlarını Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sundu.

Mansuroğlu, Parti Meclis Üyesi ve Hatay Millet Vekili Mevlüt Dudu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek kendilerine hazırlamış oldukları faaliyet raporunu takdim edip, gündeme yönelik değerlendirmelerde bulunulduklarını kaydetti. Mansuroğlu, daha sonra Ankara’da Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke’yi de ziyaret ettiklerini kaydetti.

chp-genel-merkez4

Ankara dönüşü gazetemize bazı açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Mansuroğlu, Ankara’da Kemal Kılıçdaroğlu ile samimi bir sohbet geçirdiklerini ifade ederek; “3 ilçe yönetim kurulu üyemiz, ilçe sekreterimiz, saymanımız, ilçe eğitim sekreterimiz ile beraber Pazartesi Ankara’ya gittik. Genel başkanımıza İlçemizin 10 aylık faaliyet raporunu sunduk. Çok memnuniyetle karşılandık, çalışmalarımızdan övgü ile bahsetti. Genel başkanımız çalışanın hakkını veren bir insan. Faaliyet raporunun Genel Merkeze götürülmesi bir ilk. Biz parti olarak bu ilke imza attık” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun Hataya bakış açısıyla ilgili de bazı açıklama yapan Başkan Mansuroğlu şu ifadeler yer verdi; “Sayın Kılıçdaroğlu Buradaki bütün gelişmeleri yakından takip ediyor. İskenderun’da Belediye seçimlerinde bir yol kazası yaşadıklarını bundan dolayı üzgün olduklarını söyledi. Özellikle büyükşehir Belediyesinin bizlere kattığı enerji ve moral konusunda memnunluk duyduğunu söyledi. İskenderun, Antakya, Samandağ, Arsuz, Defne, Erzin en az altı ilçenin kazanılması konusunda görüştük. Bundan şüpheleri olmadığını söyledi. Hatay onun için apayrı bir köşe, çok sıcak bakıyor.

chp-genel-merkez5

Çalışmalarımızı yakinen takip ettiklerini söyleyen Genel Başkanımız, Hatay’a ciddi önem verdiklerini, Hatay’ın kardeşliğin, barışın, özgürlüğün, medeniyetin başkenti olduğunu kaydetti. Ama maalesef yanlış dış politikaları yüzünden komşularımızla aramız bozuldu. Huzur kent olan Hatay, sinir kent haline dönüştü. O kadar korkunç boyutlara vardı ki, burada ticaret durma noktasına geldi, işadamları iflas etti, fabrikalar teker-teker kapanıyor. İthalat alabildiğine var, ihracat durma noktasında. Bunlar tamamen bölge halkına yansıdığı gibi, İskenderun halkına korkunç ölçüde yansıyor. İskenderun’daki eski ekonomik tempo yok. Dış politikanın yanlış ilerlemesinden dolayı bu sorunlar yaşanıyor” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here