Mahalle Araları da Asfaltlanıyor

0
139

bld-asfaltlama17İskenderun Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yollara sıcak asfalt ile kaplamaya devam ederken mahalle araları da asfaltlanıyor.

Çalışmalar ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Kent genelinde en ücra köşeye kadar hizmet götürüyoruz. Şuanda çalışmalar şehir merkezinde yoğunlaştı. Ekipler Savaş mahallesindeki sokakları ve caddeleri sıcak asfalt ile kaplıyor.2017 yılında da program dahilinde çalışmalar devam ediyor. Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Amacımız ayrım yapmadan kentin tüm mahallelerine hizmet etmektir. Bu doğrulta da çalışmalarımız devam edecek.

İnşallah daha güzel hizmetlerle halkımızı buluşturacağız. Vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın tozdan kurtarmak için kent genelinde sıcak asfalt çalışmalarımız devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İskenderun’un hiçbir yerinde bozuk yol bırakmayacağız. Bu çalışmaları yaparken muhtarlarımızın mahalle sakinlerimizin önerilerini, görüş ve taleplerini önemsiyoruz. Ayrıca yollara yama çalışmalarımızda devam ediyor” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here