Başkan Savaş, CNR İstanbul 2017 Mobilya Fuarına Katıldı

0
132

cnr-istanbul fuar1Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bu yıl 13’cüsü düzenlenen CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na katıldı.

Fuara Hatay’dan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya Hızarcılar ve Mobilyacılar Kooperatif Başkanı Mehmet Ali Yapar, Antakya Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Ali Kanlı ve Hatay’ın önde gelen mobilya firmaları katılım gösterdi.

cnr-istanbul fuar2

Başkan Savaş, Orta Doğu, Yakın Doğu, Avrupa, Rusya, Türkiye Cumhuriyetleri, Balkanlar ve Kuzey Afrika’dan mobilya endüstrisinin önemli karar vericilerinin de davet edildiği fuarda, Hatay’ın mobilyacılık sektöründe her geçen gün daha kaliteli işçilik ve tasarımlar yaptığını, ürettiği bu ürünlerle de önümüzdeki 10 yıl içerisinde ihracatta dünyanın ilk 7 ülkesi arasında yer almak istediğini, vermiş olduğu gayretlerle göstermektedir diyerek, bölgemizin mobilyacılık sektöründe uluslararası alanda ismini duyurmuş dünya mobilya devleriyle yarışacak konuma geldiğini ifade etti.

Açılışı gerçekleştirilen ve 500’ün üzerinde firmanın katılımı ile 150 binin üzerinde ziyaretçi hedefleyen CNR İMOB, Pazar gününe kadar CNR EXPO Yeşilköy’de açık kaldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here