Liseler Arası Masa Tenisi Şampiyonları Belli Oldu!

0
280

masa tenisi19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde İskenderun Spor salonunda Liseler Arası düzenlenen ‘Masa Tenisi Turnuvası’nın şampiyonları belli oldu. Kız ve erkek olmak üzere iki farklı kategoride gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında, kızlarda İstiklal Makzume Anadolu Lisesinden Rengin Baydar, erkeklerde ise Dörtyol Anadolu Öğretmen Lisesinden Tayyib Öksüz birinci oldular.

Gençlik Haftası Kapsamında İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullar arasında birçok farklı dallarda sportif etkinlikler düzenledi. Büyük çekişmelere sahne olan sportif faaliyetlerine okullardan da yoğun katılım oldu. İskenderun Spor Salonunda gerçekleştirilen masa tenisi karşılaşmaları da Genç Kızlar ve Genç Erkekler olarak iki kategoride gerçekleştirildi. Yapılan karşılaşmalar sonunda dereceye giren öğrencilerin isimleri ise şöyle oldu;

Genç Kızlar: 1. Rengin Baydar (İstiklal Makzume Anadolu Lisesi), 2. Senem Yüksek (Atalar Koleji), 3. Seda Değer (Ticaret Meslek Lisesi) 3. Nesrin Üzümcü (İmam Hatip Lisesi).

Genç Erkekler: 1. Tayyib Öksüz (Dörtyol Anadolu Öğretmen Lisesi), 2. Olgaç Mazmanoğlu (İstiklal Makzume Anadolu Lisesi), 3. Tunahan Yüksek (Paşa Karaca Anadolu Lisesi), 3. Hayri Cem Gör (İstiklal Makzume Anadolu Lisesi).

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here