Ligde Cumartesi Mesaisi

0
62

Spor Toto (TFF) 1. ve 3. Ligdeki temsilcilerimizin bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, sahasında İstanbulspor A.Ş.’yi konuk edecek. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Karbel Karaköprü Belediyespor deplasmanında puan arayacakken Payasspor ise sahasında Bağcılar Spor Kulübünü ağırlayacak. Temsilcilerimiz maçlarını Cumartesi günü (bugün) oynayacak.

Ligde 3 maçtır kazanamayan Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, sahasında İstanbulspor’u konuk edecek. 5 haftalık periyotta 4 puan toplayabilen Hatayspor 14. sırada bulunuyor. İstanbulspor ise 6 puana sahip ve 11. sırada! Öte yandan, Cumartesi günü Antakya Atatürk Stadyumunda oynanacak Hatayspor-İstanbulspor maçının bilet fiyatları da VİP B-C 50 TL, VİP A-D 30 TL, Maraton C 15 TL, Maraton A-B-D-E 10 TL ve Misafir 15 TL olarak belirlendi.

Geçtiğimiz hafta sahasında ligin iddialı ekiplerinden Nevşehir Belediyespor’u ağırlayan ve güçlü rakibini 2-0’lık skorla yenen Erzin Belediyespor bu hafta ise Karbel Karaköprü Belediyespor deplasmanında puan mücadelesi yapacak. 3 haftalık periyot içinde sadece 3 puan alabilen ve 11. sırada bulunan Erzin temsilcisi 1 puanla 15. sırada bulunan Karaköprü Belediyespor karşısında sahadan puan veya puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Son üç haftalık maç trafiği sonunda 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 puan toplayabilen Payasspor ise haftayı seyircisi önünde geçirecek. Bağcılar Spor Kulübünü ağırlayacak olan Mavi-Beyazlı ekip saha ve seyirci avantajını kullanarak 3 puan alabilmek için çaba sarf edecek. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-İstanbulspor A.Ş.

22 Eylül 2018 Cumartesi Saat: 14.00

Antakya Atatürk Stadı

Özgüç Türkalp, Uygar Bebek, Deniz Turgut

Karbel Karaköprü Belediyespor-Erzin Belediyespor

22 Eylül 2018 Cumartesi Saat: 15.00

Şanlıurfa GAP Stadyumu

Eren Gökmen, Mikail Can, Özgür Akıncı

Payasspor-Bağcılar Spor Kulübü

22 Eylül 2018 Cumartesi Saat: 15.00

Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı

Erdem Mertoğlu, Taner İlker Gümrükçüoğlu, Ahmetcan Akkoyun

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here