ALİKEV Runners/Barış Koşucuları ‘Senin Efsanen’ Yarışında Koşacak

0
102

Gündüzden geceye uzanan Türkiye’nin ilk ve tek bayrak yol yarışı Senin Efsanen, 22-23 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleşecek. 230 km’lik koşuda ALİKEV Runners/Barış Koşucuları takımı Ali İsmail Korkmaz Vakfı’nı temsil edecek.

Alaçatı-İzmir merkezli olarak yaklaşık 230 km’lik bir koşuyu kapsayan Senin Efsanen yarışında ilk kez yer alacak olan ALİKEV Runners/Barış Koşucuları, fiziksel ve zihinsel sınırları zorlayan ekstrem bir koşu deneyimi yaşayacak. Dört erkek ve iki kadından oluşan ALİKEV Runners/Barış Koşucuları takımı, 22-23 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olağanüstü Senin Efsanen yarışında 230 km koşarak Ali İsmail Korkmaz Vakfı’nı temsil edecek.

Önder Yılman, Seda Kurtuldu, Evşen Onay, Murat Karabulut, Erkal Hascan ve İbrahim Bitiş’ten oluşan Barış Koşucuları ekibi dostluk, spor ve dayanışma için 230 km boyunca ALİKEV ve barış bayrağını dalgalandıracak.

Sporcuların sınırlarını zorladığı, kendisiyle ve zamanla yarıştığı bu etkinlik sadece bir koşu yarışı değil aynı zamanda dostluğun ve barışın da simgesi olacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here