Lig Öncesinde Son Hazırlık Maçı

0
67

payas bldspor17İlimizin Spor Toto 3. Lig takımlarından Payas Belediyespor 1975 ile Kırıkhanspor, lig öncesi son hazırlık maçını birbirleri ile yaptılar. Takımlardaki eksikleri görme adına yapılan son provada Payas Belediyespor ile Kırıkhanspor 0-0 berabere kaldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Payas ilçesinde sürdüren 3. Lig 1. grup temsilcimiz Payas Belediyespor, önceki gün Payas şehir stadında yine 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor ile karşılaştı. Maçın her iki devresinde karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada her iki güzide takımımızda topu ağlarla buluşturamayınca, karşılaşma dostça bitti.

Karşılaşma sonunda takım hakkında bilgi veren Payas Belediyespor 1975 Kulübü Başkanı Mehmet Ay, ligde iyi bir sezon geçirmek istediklerinin altını çizerek; “Bu zamana kadar oynadığımız hazırlık maçları ligde iyi bir sezon geçireceğimize işaret ediyor. Kırıkhanspor ile yaptığımız hazırlık maçı bizim son hazırlık maçımızdı. Takımımız her geçen gün güçleniyor ve her geçen gün lige hazır hale geliyor. Biz takım ve camia olarak ligde iyi işler başarabileceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here