Lig Heyecanında Bu Hafta!

0
73

spor-programİlimizi profesyonel ligde temsil eden takımlarımızın bu haftaki maç programları belli oldu. İskenderun Demir Çelik Spor ile Payas Belediye Spor 1975 takımlarımız deplasmana giderken, Hatayspor ile Kırıkhanspor, rakiplerini evlerinde konuk edecekler.

Ligde istenilen başarıyı yakalayamayan, futbolcuların kendilerine verilen görevi müsabakada sahaya yansıtamamasından dolayı ligde 15. sırada yer alan İskenderun Demir Çelikspor, yarın İstanbul’da Bayrampaşa ile karşılaşacak.

Ligde liderliği yakalayan fakat son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeni ile 5. sıraya gerileyen Hatayspor, üst sıralardan kopmamak adına yarın evinde konuk edeceği Gaziosmanpaşa karşısında galibiyeti arayacak.

3. lig temsilcilerimizden Payas Belediyespor 1975, geçtiğimiz hafta evinde aldığı farklı galibiyetin sevincini yaşarken, yarın konuk olacağı Ankara Demirspor karşında da galip gelerek, galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Bu sezon ligde kötü günler geçiren ve ligin son sıralarına demir atan Kırıkhanspor, yarın evinde konuk edeceği Anadolu Üsküdar 1908 Spor karşısında beyaz bir sayfa ile çıkıp, rakibinin elini boş göndermek istiyor. Program şöyle: è è

Hatayspor-Gaziosmanpaşa

20 Ekim 2013 Pazar Saat: 15.00

Hatay Atatürk Stadı

Ali Şükrü Beldüz, Serkan Çınar, Abdullah Bora Özkara
Bayrampaşa-İskenderun Demir Çelikspor

20 Ekim 2013 Pazar Saat: 15.00

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı

Ümit Öztürk, Erdem Gökalp, Serdar Çiftçi
Ankara Demirspor-Payas Belediyespor 1975

20 Ekim 2013 Pazar Saat: 15.00

Cebeci İnönü Stadı

Ahmet Eşref Sarı, Çağdaş Çallıoğlu, Abdullah Uğur Sarı
Kırıkhanspor-Anadolu Üsküdar 1908 Spor

20 Ekim 2013 Pazar Saat: 15.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Volkan Yalın, Hüseyin Otyakmaz, Mustafa Arıöz

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here