İDÇspor’da Bayramlaşma!

0
144

idçspor23Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderun Demir Çelik Spor’un futbolcuları Teknik Direktör Haluk Bulgurlu nezaretinde İskenderun 5 Temmuz stadında gerçekleştirdiği idmanda bir araya gelen Genel Kaptan Kazım Aydın, teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı.

Kurban bayramı münasebeti ile İskenderun Demir Çelik Spor Genel Kaptan Kazım Aydın, antrenman da bulunan teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Kurbanın kesilmesinin ardından yönetici, teknik heyet ve futbolcular birbirleri ile bayramlaştılar. Takımın son durumu hakkında da bilgi veren Teknik Direktör Haluk Bulgurlu; “Genç bir kadroya sahip olmamıza rağmen şu ana kadar istenilen yerde değiliz. İyi futbol sergilememize rağmen,  maalesef gol yollarında başarılı olamıyoruz ve kolay goller yemekteyiz. Bunu telafi etmek için daha fazla çalışma yapmamız gerekmektedir. Bunun için  tüm futbolcularımız büyük bir fedakarlık göstererek çalışmalarına devam etmektedirler” dedi.

Edim Demir’den İyi Haberler Var

Sezon öncesinde Bank Asya Ligi takımlarından Boluspor’dan transfer edilen ve sakatlığı  nedeniyle forma giyemeyen Santrafor Edim Demir’in durumunun her geçen gün iyiye gitmesi teknik heyeti sevindiriyor. Bu konuya da açıklık getiren Teknik Direktör Haluk Bulgurlu; “Edim Demir’in durumu her geçen gün iyiye gitmektedir. Bu futbolcumuzu kupa maçında oynatmak için yoğun çaba içerisindeyiz. Edim Demir forma giymesiyle birlikte gücümüze güç katacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here