Lig Heyecanı Devam Ediyor

0
92

spor haberleri3Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programı belli oldu. Körfez İskenderunspor, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor deplasmanında puan arayacak. Payasspor, Diyarbekirapor A.Ş.’yi, Kırıkhanspor, Tekirdağspor’u, Hatayspor ise Hacettepespor’u konuk edecek. Erzin Belediyespor ise haftayı Bay geçirecek.

Hatayspor’da Beklenen Ayrılık

Pazar günü Antakya Atatürk Stadyumunda Hacettepespor’u konuk edecek Hatayspor’da, bu maç öncesi Yönetim Kurulu Başkanı Jan Baram istifa etti. Kulüpte belirsizlikler sürerken futbolcular maçın hazırlıklarını tamamladı. Hatayspor kulübü başkanlığından istifa ettiğini yazılı açıklamayla duyuran Jan Baram, kongrede kamuoyuna verdiği söz üzerine istifa ettiğini açıkladı. Baram, kongrede yönetime istekli olmaması üzerine sorumluluk duyarak bir haftalığına göreve devam  kararı aldıklarını da hatırlattı.

Ligin alt sıralarında bulunan Körfez İskenderunspor bu hafta sonunun Bayburt’ta geçirecek. Tüm hazırlıklarını tamamlayarak Bayburt’a giden Körfez ekibi, galibiyet ve 3 puanın hesabı ile Bayburt Genç Osman Stadına çıkacak.

Kırıkhanspor Başkanı Sait İçlin ise Kırıkhan Stadyumunda oynanacak olan Tekirdağspor maçına herkesi davet etti. Başkan İlçin yaptığı açıklamada; “Kırıkhanlıları futbol ziyafetine davet ediyoruz. Takımımızdaki yeni transferler de ilk defa sahaya çıkacak ve Kırıkhan’a yakışır bir oyun sergileyecekler. Kırıkhanspor teknik heyetine tam yetki verilmiş durumda ve çalışmaları da o yönde yapıyorlar. Bu arada uzun zamandır Kırıkhanpor’dan memnun olmayan seyircilerimizin de ligin ikinci yarısında gerçek Kırıkhanspor’u sahada göreceklerini umuyorum. Tüm halkımızı bu maça bekliyorum” dedi.

Payasspor’un Diyarbekirapor A.Ş.’yi konuk edeceği, Erzin Belediyespor’un da Bay geçeceği haftanın programı şöyle olacak: è è

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor-Körfez İskenderunspor

17 Ocak 2016 Pazar Saat: 13.00

Bayburt Genç Osman Stadı

Semih Güner, Ümit Kaya, İsmail Taygun Tasalı

Payasspor-Diyarbekirapor A.Ş.

17 Ocak 2016 Pazar Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı

Ömer Tolga Güldibi, Levent Çakır, Rahman Kalyoncu

Kırıkhanspor-Tekirdağspor

17 Ocak 2016 Pazar Saat: 13.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Mert Büyükgiray, İbrahim Akar, Deniz Caner Özaral

Hatayspor-Hacettepespor

17 Ocak 2016 Pazar Saat: 13.00

Antakya Atatürk Stadı

Ferhan Kestanlıoğlu, Emre Ajun, Erdinç Kırıcı

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here