Liderlik Sürüyor, Fark Eriyor!

0
92

hatayspor12Hakemler: Ercan Hellaç**, Mehmet Şengül**, Bülent Uludoğan**

Hatayspor: Ömer Kısa**, Erhan**, Hasan**, Gürhan** (Dk. 66 Serbay**), Ömer Bozan***, Gökhan** (Dk. 54 Güney***), İbrahim Taylan** (Dk. 54 Onur Garip***), Barış**, Emre**, Murat**, Halil Karataş**

Göztepe: Tolgahan***, Aytaç**, Sabutay**, Onur***, Şaban**, Enes** (Dk. 56 Berkay**), Cihan***, Samet**, Halil Akbunar***, Alper** (Dk. 73 Fatih**), Ramazan***

Goller: Dk.70 Onur Garip, Dk. 83 (Pen.) Güney (Hatayspor), Dk.17, 62 Halil Akbunar, Dk. 68 Cihan (Göztepe)

Sarı Kartlar: Hasan, Ömer Kısa, Erhan (Hatayspor), Onur, Cihan, Enes, Samet, Sabutay (Göztepe)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lider olan temsilcimiz Hatayspor, önceki gün evinde Göztepe’yi konuk etti. Son haftalardaki kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Hatayspor, 3-0 geriye düştüğü karşılaşmada maçı çevirmek için büyük uğraşlar verse de kendi saha ve seyircisi karşısında karşılaşmayı 3-2 kaybederek liderlik yarışında büyük yara aldı.

Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan konuk ekip Göztepe oldu. 17. dakikada, defansın hatasını affetmeyen Halil Akbunar, takımını öne geçiren golü attı: 0-1. Golden sonra skoru eşitlemek adına rakip kalede etkili olmaya çalışan Hatayspor’un geliştirdiği ataklarda gol olmayınca ilk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda rakip kaleye gol için yüklenen Hatayspor, kendi yarı alanında da açıklar vermeye başladı. 62. dakikada Cihan’ın ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Halil Akbunar, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 0-2. Golün şokunu henüz üzerinden atamayan Hatayspor, 68’de de Cihan’ın golüyle üçüncü golü kalesinde gördü: 0-3.

Bu golden sonra geriye yaslanan Göztepe kalesini ablukaya alan Hatayspor, 70’te farkı 2’ye indirdi. Halil’in kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen Onur Garip, kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-3. 83. dakikada gelişen atakta Ömer Bozan’ın vuruşunda defans oyuncusu Sabutay topu elle kesince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Güney, vuruşu gole çevirdi: 2-3.

Geri kalan dakikalarda skoru eşitlemek adına rakip kaleye yüklense de bunu başaramayan Hatayspor, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Ligin ikinci yarısında oynadığı 5 karşılaşmadan sadece 4 puan çıkaran Bordo-Beyazlılar 43 puan ile liderliğini sürdürüyor. Hatayspor’u 41 puanla Göztepe takip ediyor.

Göztepelilerden, Gezi Eylemine Destek!

Hatayspor-Gözrtepe maçı için ilimize gelen Göztepeli taraftarlar, tribünde Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybeden Abdullah Cömert, Ali İsmail Korkmaz ve Ahmet Atakan’ın fotoğrafının yer aldığı ve fotoğrafların yanında “Biz hiç hayallerimizi satmadık ki” sözünün bulunduğu pankartı açtı. Gezi Parkı eylemlerine de destek veren her iki takımın taraftarları “Her Yer Taksim Her Yer Direniş” sloganı da attılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here