Payas Belediyespor Taraftarını Üzmeye Devam Ediyor

0
68

payas bldspor4Ligin son dört maçında da puan yüzü göremeyen Payas Belediyespor 1975, önceki gün evinde konuk ettiği Ümraniye Belediyespor’a da 3-2 yenildi. Son haftalardaki kan kaybına bir türlü dur diyemeyen Payas Belediyespor 1975, taraftarını üzmeye devam ediyor.

Karşılaşmaya golle başlayan ev sahibi Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın 3. dakikasında Ali Yakup ile rakibi karşısında öne geçti: 1-0. Golden sonra oyun hâkimiyetini eline alan Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın 26. dakikasında bu kez Ali Yıldırım ile golü bularak farkı ikiye çıkardı: 2-0. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu skoru ile tamamlandı.

İkinci yarıda ilk yarıdaki gibi etkili bir futbol ortaya koyamayan Payas Belediyespor, karşılaşmanın 51. dakikasında Tahir Kurt’un golüne engel olamadı: 2-1. Karşılaşmanın 70. dakikasında yine sahneye çıkan Ümraniye Belediyesporlu Tahir Kurt, kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak, durumu eşitledi: 2-2.

Karşılaşmanın bitimine 1 dakika kala Payas Belediyespor 1975 kalesinde gelişen Ümraniye atağında Mustafa Çakır, takımını öne geçiren gölü attı: 2-3. son dakikalarda gelen bu gol ile maç rakip takımın galibiyetiyle son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here