Liderlerin Taziye Mesajı

0
116

büyük kaza5Yaşanan elim kaza nedeniyle Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de birer başsağlığı mesajı yayınladılar.

Başbakan Binali Yıldırım, Osmaniye’de midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu 6’sı öğrenci 14 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili taziye mesajında, olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diledi. Yıldırım, böyle hadiselerin bir daha tekerrür etmemesinin en büyük temennileri olduğunu da belirten Yıldırım, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın arama kurtarma faaliyetlerini yerinde incelemek üzere derhal Osmaniye’ye gittiğini anımsattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Osmaniye’de midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 14 kişiye Allah’tan rahmet diledi. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; “Osmaniye’de, otobüsün sulama kanalına düşmesi sonucu kaybettiğimiz 14 canımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum” ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise trafik kazasıyla büyük acı duyduğunu belirtirken; “Bu aşamada katliamdan farksız söz konusu kazanın bütün yönleriyle araştırılması, sorumluların ortaya çıkarılması şarttır. Konuyla ilgili yapılacak adli-idari inceleme ve tahkikat sürecinde her ihtimalin, her ayrıntının hesaba katılması zorunludur. Böylesi kaza ve belaların bir daha tekrarlanmaması amacıyla gerekli her tedbir ve kararın alınması da hükümetin temel görevleri arasındadır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here