Liderin Adı Değişti!

0
223

turnuva-igc3Belen Kaymakamlığı’na 3-1 Yenilen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Grup Liderliğini Yargı Akademisi’ni Yine Aynı Skorla 3-1 Mağlup Eden Meydan Mahallesi’ne Bıraktı…

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez (B) Grubunda 6. maçlar öncesinde lider durumda olan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Belen Kaymakamlığı’na 3-1 yenilerek liderlik koltuğunu Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği’ne kaptırdı.

İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahada yapılan karşılaşmada Belen Kaymakamlığı’nı galibiyete taşıyan golleri Fatih Güler (2) ile İbrahim Kurt atarken, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin tek golünü penaltıdan Mehmet Çetin kaydetti.

turnuva-meydan mah3

Yenilgisiz Meydan Mahallesi Grubun Yeni Lideri

B Grubunun diğer önemli karşılaşmasında Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği, zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada Yargı Akademisi’ni 3-1 mağlup etti. Meydan Mahallesi bu galibiyetin ardından liderliğe yükseldi. Kalabalık seyirci topluluğunun izlediği karşılaşmada Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği’nin gollerini Fikret Yıldız (2) ile Hasan Kaçan atarken, Yargı Akademisi’nın tek golünü Ahmet Akkaya’dan geldi.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Uğur Şahin ile Oğulcan Yabanabat’ın yönettiği karşılaşmada Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği’nin taraftarları takımlarına verdikleri yoğun destek ve havai fişek gösterileri de karşılaşmaya ayrı bir renk kattı.

turnuva-asaşspor4

Asaşspor, 51. Bakım Merkez Komutanlığı’nı 9-2 Yendi

Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Asaşspor’lu Suat Atasever’in attığı frikik golü görülmeye değerdi. Karşılaşmada Asaşspor her iki yarıda atılan gollerle 51. Bakım Merkez Komutanlığı’nı 9-2 mağlup etmeyi başardı. Sait Güden, Fatih Ateş ile Çağrı Sert hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Asaşspor’a üç puan kazandıran golleri Serkan Sağnıç (3), Sertan İlikli (2), Fatih Toluyağ, Metin Kuzu, Recep Altun ile Suat Atavever atarken, 51. Bakım Merkez komutanlığının gollerini ise Volkan Işık ile Ertuğrul Durmaz kaydetti. Asaşspor, aldığı bu galibiyetin ardından puanını 13’e çıkartarak play-off’ta mücadele etmeye hak kazandı.

turnuva-belen kay1

Öte yandan Mobilyacılar Odası takımının Biçer Beton’u 7-0 mağlup ettiği grupta, puanını 14’e çıkaran Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği liderliğe yükselirken, Asaşspor ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti takımlarının 13’er puanı bulunuyor. Büyük bir sürprizle İGC’yi yenen Belen Kaymakamlığı takımı da puanını 10’a yükseltti.

Bu yıl, 32’cisi düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu Maçlarında Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti takımlarının grubun son haftasında yapacağı karşılaşmanın sonucu ise daha şimdiden konuşulmaya başlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here