Lekesiz; “Devletin İtibarı Vatandaşa Hizmet Ettiği Ölçüde Artar!”

0
85

kaymakamlar toplantısı1İTSO Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) salonunda vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile birlikte bir toplantı yaptı. Her ay Hatay’ın değişik ilçelerinde yapılan toplantı bu ay İskenderun’da yapıldı. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Vali Lekesiz’i kapıda karşılayarak, böyle bir toplantıya ev sahibi olmaktan dolayı onur duyduğunu ifade etti.

Toplantıda ilk olarak söz alan İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, toplantıya ev sahipliği yapmanın onurunu yaşadıklarını belirterek; “İlimiz ve ilçelerin sorunlarının ele alındığı toplantıdayız. Toplantının hayırlı geçmesini temenni ediyorum” dedi.

kaymakamlar toplantısı2

Kaymakam Özyiğit’in ardından söz alan Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ise; “Her ay bir ilçemizde vali yardımcılarımız ve kaymakamlarımız ile bir araya gelerek il ve ilçelerin, başta güvenlik olmak üzere turizm, tarım, eğitim, sağlık ve hayatın akışında olan her hususu görüşüyoruz. Bu toplantıların da çok faydalarını görüyoruz.

Biz inanıyoruz ki bir devletin renkliliği, itibarı, vatandaşına hizmet ettiği ölçüde artar. Burada takım ruhu ile çalışmanın önemine vurgu yapmak istiyorum. Bu nedenle vali yardımcılarımız ve kaymakamlarımız da görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Bu çalışmalara ve güzelliklerin ortaya çıkmasına vesile olan tüm Hatay halkına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İskenderun’daki toplantımızda genel konuların yanı sıra yaklaşan yerel seçimlerde yapılması gereken hususlar da ele alınacaktır” diye konuştu.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in açıklama yapmasının ardından toplantının diğer kısmı basına kapalı olarak yapıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here