Dünya Okuluna Kabul Sınavı’nın Kayıtları Başladı

0
91

bahçeşehir koleji3İskenderun Bahçeşehir Koleji’ne 2014-15 eğitim öğretim yılı için kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin gireceği Dünya Okuluna Kabul Sınavı’nın kayıtları başladı. İlkokul 4 ve ortaokul 5, 6, 7. Sınıf öğrencilerinin katılabileceği sınava giriş belgeleri, Bahçeşehir Koleji’nden ve İskenderun Uğur Dershanesi’nden temin edilebiliyor.

Öğrenciler, 1 Mart Cumartesi günü saat:10.00’da ve 13.00’de, 2 oturum halinde, Bahçeşehir Koleji’nde yapılacak olan sınavın sonucundaki başarı oranına göre burs da kazanabilecekler. Sınav, Türkiye’nin her yerindeki Bahçeşehir Kolejleri’nde merkezi sistemle uygulanacak. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi de yine merkezi olarak yapılacak.

Giriş belgelerinin ücretsiz olarak temin edileceğini belirten Okul Müdürü Sefai Server Dik; “Okula kabul sınavları hem eğitim kalitemizin yüksekliğini desteklemekte hem de okulumuza aldığımız öğrencileri tanımakta bize ışık tutmaktadır. Kişiye Özgü Öğretim Modeli’ni uygularken temelimiz öğrenciyi tanımaktır. Yaşam becerilerini eksiksiz olarak kazandırmayı hedeflediğimiz çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Onları en iyi şekilde yetiştirmek için ne gerekiyorsa yapmak da görevimizdir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here