Kurum ve Kuruluşların İsteklerini Dinliyor

0
568

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den Bir Dizi Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanı Dz. Piyade Albay İbrahim Özdoğan ile Simya Koleji okul kurucusu Selim Baysal ve Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoglu’nu ziyaret etti. Ziyaretlerinde konuşan Başkan Dingil, İskenderun’u ortak akıl ile yönettiklerini belirtti.

İlk ziyaretini İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanı Dz. Piyade Albay İbrahim Özdoğan’a yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kamu, kurum ve kuruluşlar ile sürekli diyalog halinde olduklarını belirterek; “Onlarla sık-sık bir araya gelerek belediyemizin faaliyetlerini anlatıyor, varsa istek, talep ve önerini dinliyoruz. Sizler vatan savunmasında görev yapan askerlerimizi en iyi şekilde yetiştiriyorsunuz. Her zaman sizlerin yanındayız. Yüce rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi.

İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanı Dz. Piyade Albay İbrahim Özdoğan da gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar diledi.

Eğitime Her Zaman Destek Oluyoruz

Ardından Simya Kolejini ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, okul kurucusu Selim Baysal ve idareciler ile bir araya geldi. Eğitime her zaman destek olduklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, bir ülkenin ancak eğitimli bireyler ile kalkınabileceğini belirtti.

Muhtarlarımızla İletişim Halindeyiz

Daha sonra Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu’nu muhtarlık binasında ziyaret eden Başkan Dingil; “Mahallelerde belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulunuyoruz. Muhtarlarımızı sık-sık ziyaret ediyoruz. Onların görüşlerini önemsiyoruz. İskenderun’u ortak akılla yönetmeye çalışıyoruz” dedi. Muhtar Tuzluoğlu ise mahallede yapılan hizmetlerden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here