Kupa Kaldırmak Onların İşi!

0
79

ikem koleji (29)İKEM Koleji Genç Kızlar Basketbol Takımı, Bölge Şampiyonasında İlimizi Temsil Edecek

İKEM Koleji Spor Kulübü, Genç Kızlar Kategorisinde İskenderun’da oynanan Hatay Büyükşehir Belediyesi final karşılaşmasında rakibini yendi, Hatay Şampiyonu olarak ilimizi bölgede temsil etme hakkı kazandı.

İKEM Koleji Spor Kulübü, okul sporlarında ve kulüpler arası müsabakalarda birinciliği elden bırakmıyor. ‘Tek Şampiyon Dört Kupa’ parolasıyla yoka çıkan İkem’liler hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi Genç Kızlar takımı ile İskenderun’da oynanan final karşılaşmasından galip ayrılan İkem’li Genç Kızlar, ilimizi Bölge Şampiyonasında temsil etmeye de hak kazandı.

Kulüplerinin, takım ruhuyla, düzgün kişiliğiyle bölgemizi en iyi şekilde temsil ettiğine işaret eden Kulüp Antrenörü ve Basketbol Koçu Hamit Duman, Anadolu ve Türkiye Şampiyonalarına hazırlandıklarını ve bu maçlardan da başarıyla döneceklerini vurguladı.

ikem koleji (30)

Hatay Şampiyonluğu ile ilgili olarak konuşan Duman; “Çok çalışıyoruz, istiyoruz, hayal ediyoruz ve gerçeğe dönüştürüyoruz. Ligde Cumhurbaşkanlığı Kupasını almış, Süper Ligi 2. bitirmiş, yüksek yatırımları olan bir takımın alt yapısı, bu alt yapının milli oyunculara sahip olması ve A takımla idmana çıkan sporcularının olmasına rağmen kulübümüzün bu takımı geçerek Hatay Şampiyonluğu’nu almış olması tabi ki gurur verici. Düzgün ve doğru zamanda, doğru antrenman yapmaktan, ruhunu ve yüreğini ortaya koyan bir takım olmaktan geçiyor takımımızın il birinciliği! Takdir edilmesi gereken bir başarıya imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. Takımımın Bölge Şampiyonu olacağına da inanıyor, sporcularımın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Öte yandan, İkem Koleji Spor Kulübü 12 Şubat Pazar günü saat 18.00’da yine Hatay BŞB ile oynanacak olan Yıldız Kızlar final müsabakasına da hazır! Kulüp yöneticileri bu maça tüm İskenderunluları davet ederken; “Burada da hedef şampiyonluk! Bu defa tüm tribünler dolacak, tüm sporseverleri maça bekliyoruz. İkem Kolejliler ruhunu ortaya koyacak ve bu kupayı da alacak” şeklinde değerlendirmelerde bulundular. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here