Kritik Maçların Haftasında, Cumartesi Mesaisi!

0
82

Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. bu hafta sonunun programına göre, Hatayspor, Menemen Belediyespor deplasmanında, Payasspor, Kocaelispor deplasmanında mücadele edecek. Erzin Belediyespor, evinde Kemerspor 2003’ü, Kırıkhanspor da Pazarspor’u ağırlayacak. Bu hafta sonu bütün temsilcilerimizin maçları Cumartesi günü (bugün) oynanacak.

İkinci Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Menemen Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Bordo-Beyazlı ekip Menemen Bld.spor maçına lider olabilme umudu ile çıkacak. Temsilcimiz, Menemen Belediyespor’u yenerse, grup lideri Keçiörengücü’nün de Etimesgut Belediyespor’a yenilmesi halinde liderlik koltuğuna oturacak. Teknik Direktör İlhan Palut, Menemen Belediyespor maçının önemine değinerek; “Ligde 6 puan değerinde maçlar vardır. Menemen Belediyespor ile oynayacağımız maç 6 puan niteliği taşıyor. Ligde aynı puana sahip olduğumuz Menemen Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçta yara almadan çıkmak istiyoruz. Son haftalarda iyi bir ivme yakaladık, bu başarımızı devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz rakibimizi deplasmanda yenmek. Liderlik için Keçiörengücü’nün puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

Kocaelispor-Payasspor Karşılaşması Kocaeli TV’den Yayınlanacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Payasspor, bugün saat 19.00’da oynayacağı Kocaelispor maçı öncesinde Ramada Otelinde kampa çekildi. Önemli maç öncesinde Payasspor’lu yönetici, teknik heyet ve futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlendi. Öte yandan İzmit İsmet Paşa Stadında oynanacak olan maçı Kocaeli TV yayınlayacak. Türkiye Spor Yazarları Derneğinden yapılan açıklamaya göre, Kocaelispor ile Payasspor arasındaki müsabakayı akredite olan 44 gazeteci takip edecek.

Kırıkhanspor’un Pazarspor Karşılaşması Bayanlara Ücretsiz

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor da Pazarspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşma öncesinde taraftarlar Kırıkhanspor’a destek vermek amacıyla çeşitli kampanyalar başlatırken, Kulüp Başkanı Veli Özdoğan da taraftarlara destek çağrısında bulundu. Özdoğan; “Kırıkhanspor şahısların değil tüm Kırıkhanlıların takımıdır. Kırıkhanspor için kenetlenmeliyiz. Takımımız için hayati önem taşıyan bu karşılaşmada tüm taraftarlarımızı destek olmaya davet ediyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmada bayanlardan bilet ücreti almayacağız” dedi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor ise evinde Kemerspor 2003’ü konuk edecek. Turuncu-Beyazlı ekip, sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Menemen Belediyespor-Hatayspor

21 Ekim 2017 Cumartesi Saat: 15.00

Bergama 14 Eylül Stadı

Onur Karabaş, Cemal Bingül, Gökmen Olgaç

Erzin Belediyespor-Kemerspor 2003

21 Ekim 2017 Cumartesi Saat: 14.30

Erzin İlçe Stadı

Halil İbrahim Yıldırım, Soner Akgün, Şener İnan

Kırıkhanspor-Pazarspor

21 Ekim 2017 Cumartesi Saat: 14.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Erdoğan Özkaya, Fettah Yiğit, Afak Nalbantoğlu

Kocaelispor-Payasspor

21 Ekim 2017 Cumartesi Saat: 19.00

İzmit İsmet Paşa Stadı

Yakup Özhan, Onur İçyer, Hakan Akkaynak

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here