Köylere Hizmet Götürme Birliği 3 Aylık Hizmet Takvimi Yaptı

0
74

köylere hizmet1İskenderun Köylere Hizmet Götürme Birliği, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit başkanlığında İskenderun Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü toplantı salonunda dün son kez toplantı. Hatay’ın Büyükşehir Belediyesi olması münasebeti ile lağvolacak İskenderun Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2014 yılının ilk üç ayının bütçesini oluşturdu.

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit başkanlığında ilk kez toplanan ve son toplantısını gerçekleştiren İskenderun Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısında ilk olarak 2013 yılında yapılan çalışmalar anlatıldı.

köylere hizmet2

Toplantı öncesi konuşan Kaymakam Özyiğit; “Kesin olmamakla birlikte bu yıl tamamlanmadığından 2013 yılı bütçemiz 3 milyon civarındaydı. İl Genel Meclisi Üyeleri ve sayın valimizin katkıları ile bu yılın bütçesi 32 milyona çıktı. Bu bütçeden eğitim sektörüne ve ulaştırma yönelik hizmetlere kullanıldı. Bu konuda desteklerini sunan sayın valimize, il özel idareye, il genel meclis üyelerimize ve önceki Kaymakam Ali İhsan Su’ya da teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığını gerçekleştirdiği bu ilk toplantıda 2014 yılının sadece ilk üç ayı için bütçe oluşturulacağını da dile getiren Kaymakam Özyiğit, bunun nedenin ise Hatay’ı Büyükşehir olmasında kaynaklandığını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here