Körfez İskenderunspor Topbaşı Yaptı

0
77

körfez iskenderunspor4Turuncu Mavili Futbolcular Tesislerde Toplanarak Yöneticilerin de Bulunduğu Ortamda Bir Birleriyle Tanıştılar

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Körfez İskenderunspor, yeni sezon öncesinde tesislerde bir araya geldi. Kulüp yöneticilerinin de bulunduğu ortamda yeni ve eski futbolcular, bir birleriyle tanışmalarının ardından 5 Temmuz Stadında Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde ilk idmanlarını yaparak yeni sezona merhaba dediler. Yapılan ilk antrenmanı, kulüp yöneticileri, amigolar, bazı taraftarlar ile spor adamları izledi.

Sözleşmeler Kamp Öncesinde İmzalanacak

Körfez İskenderunspor Kulübü As Başkanı Bekir Tufan, sezonun ilk idmanı nedeniyle değerlendirmelerde bulunarak; “Yeni sezon öncesinde 5 Temmuz Stadında bir araya gelerek ilk antrenmanımızı gerçekleştirdik. Kısa bir zaman olmasına rağmen tüm futbolcularımızın bir birleriyle kaynaşmaları bizleri sevindirmiştir. Ramazan Bayramına kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Anlaşma sağladığımız futbolcularımız ile kamp öncesinde tesislerde toplu imza töreni düzenleyeceğiz” dedi.

körfez iskenderunspor5

Sezon Öncesi Kampı Kızılcahamam’da

Yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde çalışmalarına start veren Körfez İskenderunspor’un ilk etap kamp programı da belli oldu. Turuncu-Mavili ekibin As Başkanı Seracettin Dik; “Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda 20 Temmuz tarihinden itibaren Ankara Kızılcahamam Patalya Tesislerinde 15 günlük kamp çalışmalarımız başlayacaktır” diye konuştu.

Bu arada Körfez İskenderunspor’da Teknik Direktör Ramazan Silin’in yardımcılıklarını ise Hakan Hellaç, Ayhan Yakar ile Bekir Yardımcı’nın yapacağı kaydedildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here