Körfez İskenderunspor, Güngören Deplasmanında!

0
53

körfez iskenderunspor13Lige kalma mücadelesi veren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu kendisi için büyük önem taşıyan İstanbul Güngörenspor maçına çıkacak. Ligin son iki haftasında altı puan çıkarmanın hedefi içerisinde olduklarını söyleyen Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, ligde kalacaklarına inandığını belirtti.

Pazar günü, ligden düşmesi kesinleşen İstanbul Güngörenspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını günde çift idman yaprak gerçekleştiren Körfez İskenderunpor kafilesinin bugün akşam saatlerinde maçın oynanacağı İstanbul’a hareket etmesi bekleniyor.

Güngörenspor’un ligden düşmüş olmasına rağmen, bu maça asılacaklarını düşündüğünü söyleyen Teknik Direktör Bulgurlu; “Güngörespor’un, bizim gibi ligde kalma mücadelesi veren Eyüpspor için bu maçı kazanmak adına var güçleri ile mücadele edeceklerdir. Bizde bunun bilinci ile maça hazırlandık. Bizim ve futbolcularımızın tek bir düşüncesi var; bu maçı da alıp hafta evimizde konuk edeceğimiz Eyüpspor’u da evine eli boş göndermektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here