3. Lig İçin Son Randevu!

0
88

erzin bldspor7©Geçtiğimiz sezon ilimiz temsilcisi Payas Belediyespor ile 3. lige yükselme mücadelesi veren 44 Malatyaspor, bu sene de grup maçları sonunda ligi zirvede bitiren yine ilimiz temsilcisi Erzin Belediyespor ile profesyonel lige çıkma mücadelesi yapacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grubu şampiyonluk ile tamamlayan Erzin Belediyespor, 3. lige çıkmak için yarın Kahramanmaraş’ta kendi grubundaki lig ikincisi 44 Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Erzin halkına profesyonel lig heyecanı yaşatmak istediklerinin altını her fırsatta çizen Teknik Direktör Can Güven, 3. lig için son 90 dakikayı yarın Kahramanmaraş’ta oynayacaklarını belirtti.

Geçtiğimiz sezon ilimiz temsilcisi Payas Belediyespor ile 3. lige yükselme mücadelesi veren 44 Malatyaspor, bu hedefine ulaşamayıp 3. Lig hayalini bir sezon daha ertelemişti. Malatya ekibinin bu seneki rakibi de, grup maçları sonunda ligi zirvede bitiren yine ilimiz temsilcisi Erzin Belediyespor oldu.

Grubunda şampiyon olarak tamamlayan ve 3. Lige çıkmak için play-off oynamaya hak kazanan temsilcimiz Erzin Belediyespor, 44 Malatyaspor ile eşleşti. Bu önemli karşılaşma 3 Mayıs Cumartesi günü (yarın) Kahramanmaraş Hanefi Mahçiçek Stadyumunda saat 15.30’da oynanacak. Maçta galip gelen takım 3. Lig’e çıkacak.

3. Lig’e çıkacaklarına tüm yürekleriyle inandıklarını belirten Erzin Belediyespor Teknik Sorumlusu Can Güven, ilçe halkına profesyonel lig heyecanı yaşatmak istediklerini söyledi. Yarın oynayacakları 44 Malatyaspor maçının önemini oldukça iyi bildiklerini ifade eden Güven; “Sezon boyunca yağmur çamur demeden iç saha ve tüm deplasman maçlarında bizleri destekleyen seyircilerimize çok teşekkür ediyorum. Seyircilerimizin desteği olmasaydı belki de bu başarıyı yakalayamazdık. Bu noktaya gelmişken 3. Lig sevdamızdan kimse vazgeçmemizi beklemesin. Erzin Belediyespor sadece Erzin’in değil tüm Hatay’ın takımıdır. Tüm Hatay halkını bu takıma sahip çıkarak destek vermeye davet ediyoruz. Onların bize vereceği destek ile 3. Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here