Körfez Futbol Turnuvası Sporseverleri ve Gönülleri Buluşturdu

0
105

körfez turnuvası1Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat’ın da oynadığı turnuva açılış maçında, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile MHP Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül, attıkları gollerle büyük alkış aldılar…

Hatay’ın Anavatana katılması münasebetiyle her yıl geleneksel olarak Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından düzenlenen “31. Erhan Aksay Futbol Turnuvası” ile ilk kez organize edilen “1. Körfez Futbol Turnuvası” maçları heyecanla devam ediyor.

İskenderun’da başlayan Körfez Futbol Turnuvasına, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, HBB Başkanı Lütfü Savaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, CHP Hatay Milletvekili adayı Riyat Kırmızıoğlu, MHP Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül, (İTSO) Başkanı Levent Yılmaz, TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, Hatay ASKF Genel Sekreteri Haluk Görün, CHP ve MHP ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda spor adamı katıldı. Turnuvanın başlamasından önce Hatay Büyükşehir Halk oyunları ekibi de çeşitli gösterilerde bulundu.

körfez turnuvası3

Güzel Goller Alkış Aldı

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül ile İTSO Başkanı Levent Yılmaz da şöhretler karması takımında forma giydiler.

HBB Başkanı Lütfü Savaş ile MHP Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül, karşılaşmada attıkları güzel gollerle izleyicilerden alkış aldılar. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada İskenderun karması ile Protokol karması takımları 4-4 berabere kaldılar.

körfez turnuvası2

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here