Kızılay Kadın Kollarından Ak Parti Kadın Kollarına Ziyaret

0
85

Türk Kızılay İskenderun Kadın Kolları Şube Başkanı Hülya Kılıçoğlu, Eylül ayında oluşan yeni yönetimiyle birlikte Ak Parti Kadın Kollarını ziyaret etti.

Kadınlar her yerde olması gerektiğini, ortamı güzselleştirenin kadınlar olduğunu vurgulayan Başkan Kılıçoğlu; “Biz yeni oluşturduğumuz yönetimimizle her türlü çalışmanın içerisinde olmak istiyoruz. Kızılay bünyesinde kalan üniversite öğrencilerimize ihtiyaçları dâhilinde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Muharrem ayı sebebiyle geçen hafta bin kişilik aşure dağıtımı yaptık. Önümüzdeki günlerde Kurban Bayramında Kızılay’a bağış yapılan kurbanlıklardan ihtiyacı olan ailelere yardım yapılacaktır ve her çalışmada Ak Parti Kadın Kollarıyla iş birliği içinde olmak isteriz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Ak Parti İskenderun Kadın Kolları İlçe Başkanı Gül Nalcı ise; “Öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Başkan Hülya hanıma ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimde bulunuyorum. Biz üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İmkânımız dâhilinde ihtiyacı olana herkese yardım ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here