Kızıl Körfez’den Büyük Tepki!

0
287

kızıl körfez1Elde Kalanlarla Küme Düşmemeye mi Oynayacağız?

Körfez İskenderunspor’un taraftar grubu ‘Kızıl Körfez’ yeni sezon öncesi takımda yaşanan sessizliğe büyük tepki gösterdi. Sosyal paylaşım sitesinde yapılan açıklamada, bu saatten sonra Körfez İskenderunspor’un menfaatleri için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiği belirtildi. Yönetime gösterdikleri tepki ile bu sezon da teknik heyet ve futbolcu rezaletini izlemek istemediklerine işaret eden Kızıl Körfez Taraftar Grubu üyeleri açıklamalarında şunları kaydetti;

Aynı Filmi İzlemekten Bıktık

“Her sene büyük umutlarla sezona başlayan camiamız, alınan sportif sonuçlardan sonra hüsrana uğramaktadır. Şampiyonluk umutları ile başlayan yolumuz önce ilk altı sonra küme düşmeme hedefine dönmektedir. Aynı filmi izlemekten sıkıldık. Ne sportif başarı, ne ekonomik rahatlık, ne de tesisleşme var. Bugüne kadar görev alan yönetime sonsuz destek verdik, milyon dolarları alan futbolculara sebat ettik. Aldığımız İskenderun terbiyesi ile bugüne kadar sergilediğimiz tutum ve davranışlarımız hiç kimsede ‘Biz istediğimizi yaparız, hesap soran da yok’ düşüncesi uyandırmasın.

İşini Yapamayan Bayrağı Devretsin!

Herkesin bir sabrı var! Körfez İskenderunspor’un menfaatleri için bu saatten sonra herkes üzerine düşeni yapsın. Yapamayan da bayrağı devretsin. Açık ve net; iş bilmez yöneticileri kulüpte görmek istemiyoruz. Halı sahada bile soyunma odasına giremeyecek futbolcu ve teknik heyeti Körfez İskenderunspor çatısı altına sokacak herkesin karşısındayız. Bu sezonda teknik heyet, futbolcu rezaletini izlemek istemiyoruz. Teknik heyet, kadro, transferler ne zaman belli olacak? Yine sezon başladıktan sonra elde kalanlarla küme düşmemeye mi oynayacağız?

Özlediğimiz İskenderunspor’u Görmek İstiyoruz

Bu kulübü, zarara uğratmayacak olanlar yönetecek, bu formayı da hak edenler giyecek ve bizler Kızıl Körfez taraftarları olarak özlediğimiz İskekenderunspor’u görene kadar mücadelemize, demokratik tepkimize devam edeceğiz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here